RESERVEREN

Fien’s menukaart

We hebben weer allemaal leuke lekkere gerechten op onze nieuwe menukaart staan. Kom je ze proeven? We laten graag onze kaart zien, zodat je alvast iets lekkers kunt uitzoeken!

Bekijk de MENUKAART als pdf.

We staan klaar voor jou

Wist je dat we tegenwoordig iedere dag open zijn?

Onze openingstijden:
Maandag t/m zondag van 12.00 – 22.00 uur.

Cadeaubonnen van Fien

Feestje, verjaardag of gewoon als verrassing? Wij hebben het leukste cadeau om te geven en ook het lekkerste cadeau om te krijgen!
Fien’s bon voor diner of ontbijt, een drankje of iets lekkers uit onze winkel. Onze cadeaubon wordt vrolijk verpakt en is vanaf €15 per bon verkrijgbaar. Bestel een bon via onze website FIEN’S BON of kom even langs bij Fien.

UITETEN EN NAAR DE BIOSCOOP!

Het bioscoopmenu is verkrijgbaar van maandag tot en met donderdag maar €33,50 p.p. & vrijdag tot en met zondag €37,50 p.p.
Het menu bestaat uit een twee-gangen verrassingsmenu (voor- en hoofdgerecht) en je krijgt het bioscoop kaartje erbij.
Reserveren? Dat kan! Bel eventjes naar Fien (024 645 0005) en laat ook meteen weten naar welke film je wilt. Wij reserveren namelijk meteen de film voor je.
Let op! Het kaartje dat je bij ons krijgt is een standaard bioscoopkaartje, dus zonder balkon toeslag. Dit dien je zelf bij de bioscoop te betalen indien je dit wenst.

Open sollicitatie welkom

Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Wij hebben een leuk, enthousiast team en werken in de gezellige sfeer van Thuis bij Fien. Wil je dat ook? Een open sollicitatie voor de bediening, keuken of afwas is altijd mogelijk! Stuur ons een mail via INFO@THUISBIJFIEN.NL.

Regels

Thuis bij Fien werkt volgens de UNIFORME VOORWAARDEN HORECA.

Bekijk de HUISREGELS VAN THUIS BIJ FIEN.

Klik HIER voor onze PRIVACY POLICY.