RESERVEREN

Escape the Mask

Er worden een aantal mysterieuze pakketten bij Thuis bij Fien afgeleverd. Durven jullie de pakketten te openen? Een man, genaamd The Mask, heeft jullie uitgekozen om een spannend spelletje te spelen…

Wanneer jullie het pakket openen, is er een tikkend geluid te horen. Al snel zijn er draadjes en knoppen te zien. Het mysterieuze pakket blijkt een bom te bedragen! De Escape Box kun je enkel en alleen overleven door samenwerking toe te passen. Weten jullie The Mask te slim af te zijn?

  • Een spannende Escape Game met een unieke verhaallijn vol puzzels, games en raadsels (humor inbegrepen).
  • Ideaal voor kleine en grote groepen door het gebruik van meerdere Escape boxen.
  • Inclusief trofee voor het winnende team!

Belangrijke informatie 

  • Vanaf €29,50 per persoon (exclusief eten/drank).
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk.

Extra informatie

Hoe gaat dit uitje in zijn werk? Ter voorbereiding is de pakketbezorger (oftewel: jullie Uitjesbaas) ruim op tijd aanwezig. Het spel start met het bekijken van een kleine introductie. In teams van ongeveer 5 personen krijgen jullie vervolgens 90 minuten de tijd om de Escape Box op te lossen. 

Werk samen, communiceer en overleef de strijd met The Mask. Omdat wij de beschikking hebben over meerdere Escape Boxen, is dit spel uitermate geschikt voor grote groepen. Wij zijn benieuwd of jullie klaar zijn voor dé ultieme teambuilding activiteit van dit moment. 

Tip

Combineer Escape the Mask met een lunch, diner of borrel bij Thuis bij Fien. Hiermee kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap na bespreken. Toch liever een andere escape game? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Vul hieronder je gegevens in om een offerte aan te vragen voor deze activiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 15 in.