RESERVEREN

Kom jij gezellig lunchen of dineren bij ons?

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Voor de lunch en het diner hebben wij binnen onze prachtige huiskamer en woonkamer, bij mooi weer mag er plaats genomen worden op ons ruim opgezette buiten terras. In de winter toveren wij regelmatig onze Salon om tot een heerlijke plek om te lunchen of dineren. Je kunt bij ons a la carte genieten.

Ben je met meer dan 12 personen? Bel ons eventjes! Wij denken graag mee betreft de lunch, diner of een borrel. Want het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons lekker te borrelen. Wij hebben namelijk vanaf 13 personen andere mogelijkheden voor de lunch en/of het diner. Zo hebben wij verschillende arrangementen, zowel voor lunch als diner.

Daarnaast hebben wij twee sfeervolle aangrenzende kamers (Lees- en Fien’s kamer op de eerste etage) waar je apart met jouw gezelschap kan borrelen, lunchen en dineren.

Speciale wensen?

Bij Thuis bij Fien is iedereen welkom. Dieetwensen en allergieën mogen doorgegeven worden en hier zullen wij rekening mee houden.

100% Eerlijk en heerlijk!

We werken zoveel mogelijk met regionale leveranciers en producten. De kaart bestaat uit een mooie verhouding van vlees, vis maar ook veganistische en vegetarische gerechten, zodat iedere gast bij ons optimaal kan genieten.

Menukaart