RESERVEREN

Moordspel aan tafel

Rechercheur Wout Boefs heeft jullie hulp dringend nodig. De burgemeester is namelijk op gruwelijke wijze vermoord. Het dorpje Blüdhaven is daarom in rep en roer. Er zijn 10 verdachten in beeld. Als échte detectives is het aan jullie om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

  • Dé perfecte combinatie tussen een moordspel en een diner.
  • Een intense strijd tegen andere collega’s om Case Blüdhaven als eerste op te lossen.
  • Geschikt voor iedere gewenste groepsgrootte en voor ieder niveau.

Belangrijke informatie 

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: 2 uur tot 4 uur.

Extra informatie

Hoe gaat het Moordspel aan tafel in zijn werk? Je komt binnen bij Thuis bij Fien. Onze begeleiders staan al op jullie te wachten. Ineens zie je Wout Boefs op het scherm verschijnen met een boodschap. Hij heeft een aantal instructies achtergelaten om jullie op weg te helpen.

Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal en getuigschriften gaan jullie aan de slag met het oplossen van puzzels en raadsels. Bij elke puzzel kunnen jullie weer iets wegstrepen uit het politiedossier zodat er uiteindelijk één antwoord over blijft.

Tip

Combineer het Moordspel aan tafel met een lunch, diner of borrel bij Thuis bij Fien. Hierdoor bespreek je deze heerlijke activiteit even na met je gezelschap en haal je alles uit jullie activiteit. Toch liever een ander uitje? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Vul hieronder je gegevens in om een offerte aan te vragen voor deze activiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 15 in.