RESERVEREN

Virtual Reality Teambuilding

Zijn jullie klaar voor dé unieke combinatie van Virtual Reality en teambuilding? Met VR Teambuilding ervaren jullie Virtual Reality als nooit tevoren!

Eén iemand uit het team zet de VR bril op. De omgeving verandert en plotseling ligt er een heuse VR bom voor je op tafel. Maar wat nu? Gelukkig heeft de rest van het team de nodige instructies bij de hand om de VR bom te kunnen ontmantelen. Werk samen en geef duidelijke instructies. Kunnen jullie de bom ontmantelen voor dat het te laat is?

Specificaties

  • Eén competitieve strijd tussen de teams breekt uit. Welk team weet de snelste tijden neer te zetten?
  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen door gebruik van meerdere VR brillen.
  • Altijd onder professionele begeleiding van onze eigen VR-experts.

Belangrijke informatie 

  • Vanaf €29,50 per persoon.
  • Vanaf 15 personen.
  • Duur: 2 uur.

Extra informatie

Hoe gaat VR Teambuilding in zijn werk? Onze VR-experts zijn ruim op tijd aanwezig bij Thuis bij Fien met alle apparatuur en benodigdheden. De ruimte wordt omgetoverd tot een interactieve VR Room. De teams worden gemaakt, de uitleg volgt en jullie kunnen de VR brillen opzetten.

Er verschijnt een bom in beeld. Wat nu? De bom tikt af. 5 minuten de tijd. Je teamgenoten krijgen een gebruikershandleiding. Aan hen de taak om de juiste instructies voor te lezen. Jij beschrijft de situatie die je ziet, je teamgenoten geven de juiste instructies. Alleen zo ontmantelen jullie de bom binnen 5 minuten. Easy, toch? De tijd tikt… Succes!

Tip

Combineer VR Teambuilding met een lunch, diner of borrel bij Thuis bij Fien. Hierdoor bespreek je deze heerlijke activiteit even na tijdens een heerlijk etentje en haal je alles uit jullie activiteit. Toch liever een ander uitje? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Vul hieronder je gegevens in om een offerte aan te vragen voor deze activiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 15 in.